• Knowdis SaaS leersysteem

  Maatwerk in een handomdraai

   

  Met Knowdis maak je online trainingsprogramma's, op maat voor iedereen binnen in je organisatie. Knowdis® is het ideale platform voor informatieprogramma's voor medewerkers binnen en buiten uw organisatie. Snel en laagdrempelig, met toetsvragen en uitgebreide rapportage.

   

  Bestaand programma als uitgangspunt of een nieuwe training?

  Werk je aan bewustwording op verschillende gebieden, veiligheidstrainingen, in- en doorstroomtrajecten voor nieuwe werknemers? Grote kans dat Knowdis een programma heeft dat je kunt gebruiken (en makkelijk kunt aanpassen). Zo niet, dan stel je het eenvoudig zelf samen, of je geeft ons daar opdracht voor.

  Heb je een specifiek programma nodig? Maak het zo eenvoudig of uitgebreid als je zelf wilt.

   

  Eenmalige setup

  Logo en huisstijl van je bedrijf worden in Knowdis® ingesteld.

   

  Inhoud beheren

  Tekst invoeren, beeldmateriaal en documenten toevoegen en eventueel toetsvragen en opdrachten koppelen.

   

  Gebruikers monitoren

  Importeer eenvoudig medewerker-gegevens, volg de voortgang van deelnemers en koppel voortgang en scores terug naar je HR-systeem.

  Meer informatie over Knowdis: bel ons op 010 8421340 of kijk op knowdis.nl

 • Kant en klare modules

  Het Knowdis systeem met al voor-gevulde modules

  Direct te gebruiken, of indien gewenst eenvoudig aan te passen of uit te breiden. En wel zo makkelijk, direct het hele Knowdis systeem erbij om ook allerlei andere trainingsprogramma's te maken!

  Bewustzijn informatieveiligheid

  Informatie is enorm interessant voor criminelen. Iedere gebruiker van informatie is een schakel in de veiligheidsketen - en als gebruiker moet je je bewust zijn van de noodzaak van informatieveiligheid.

   

  Deze module bewustzijn informatieveiligheid is geschikt voor iedereen en kan direct ingezet worden. Zijn er wel aanpassingen gewenst, dan is dat met Knowdis zo gebeurd!

   

  Ontwikkeld en onderhouden i.s.m. Risk & Security Management.

  Evacuatie-assistent

  Om je rol als evacuatie-assistent of ontruimer te kunnen vervullen is het van belang je veilig te voelen, te zijn en te kunnen handelen. Wat wordt er van je verwacht voordat een acute situatie zich voordoet en wat te doen bij een acute situatie.

  Om je hierbij te ondersteunen hebben wij de kennis- en informatiemodule Veilig Voelen, Zijn en Handelen ontwikkeld, die je kennis en inzicht geeft hoe te werk te gaan voor en tijdens een onveilige situatie.

   

  Ontwikkeld en onderhouden i.s.m. Nubno (NuBedrijfsnoodorganisatie).

  On-boarding

  Elke nieuwe medewerker op een afdeling of binnen een project moet zich informatie eigen maken over diensten en producten, voorschriften en procedures, apparatuur en programmatuur.

   

  Zorg voor overzicht en een kortere inwerkperiode met de Knowdis inwerkmodule: alle handvatten om niets te vergeten en per functie je eigen inwerkprogramma's samen te stellen.

 • Contact

  Mail ons

   

  Of bel: 010 84 21 340

  Bedrijfsgegevens

  New Learning Factory BV

   

  Bezoekadres
  Oostplein 224A-B
  3063 CE Rotterdam

  Postadres
  Uitweg 62
  3051 JR Rotterdam

  Kamer van Koophandel
  Rotterdam 24476706